Het is weleens nuttig om de foto’s van de Honor Magic 2 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Honor Magic 2 al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Honor Magic 2, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor Magic 2 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-magic-2

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor Magic 2

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Honor Magic 2 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor Magic 2 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Honor Magic 2, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor Magic 2 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor Magic 2 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Honor Magic 2. Dat gedaan, moet je het openen en ga je naar AFBEELDINGEN. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor Magic 2 op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Honor Magic 2 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor Magic 2