Het is soms handig om de foto’s van de Honor 9 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Honor 9 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Honor 9, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor 9 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-9

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor 9

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Honor 9 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor 9 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Honor 9, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor 9 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor 9 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Honor 9. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor 9 op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Honor 9 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor 9