Het is soms handig om de foto’s van de Honor 7X te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Honor 7X al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Honor 7X, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Uiteindelijk zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor 7X kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-7x

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor 7X

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Honor 7X en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor 7X gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Honor 7X, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor 7X naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor 7X zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Honor 7X. Dat gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor 7X op de SD-kaart op te slaan

Indien je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Honor 7X regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor 7X