Het is af en toe nuttig om de foto’s van de HONOR 6 Plus te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van HONOR 6 Plus snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de HONOR 6 Plus, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van HONOR 6 Plus kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-6-plus

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van HONOR 6 Plus

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je HONOR 6 Plus en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van HONOR 6 Plus begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw HONOR 6 Plus, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van HONOR 6 Plus naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de HONOR 6 Plus zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de HONOR 6 Plus. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van HONOR 6 Plus op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je HONOR 6 Plus regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je HONOR 6 Plus