Het is weleens handig om de foto’s van de Honor 5C te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Honor 5C snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Honor 5C, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor 5C kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-5c

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor 5C

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Honor 5C gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor 5C gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Honor 5C, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor 5C naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor 5C kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Honor 5C. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor 5C op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Honor 5C regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor 5C