Het is misschien handig om de foto’s van de Honor 4X te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral iemand bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Honor 4X snel vollopen. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Honor 4X, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Honor 4X kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-honor-4x

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Honor 4X

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Honor 4X gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Honor 4X gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Honor 4X, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Honor 4X naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Honor 4X zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Honor 4X. Eenmaal gedaan, moet je het openen en ga dan naar AFBEELDINGEN. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Honor 4X op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Honor 4X rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Honor 4X