Het wijzigen van de pincode van de Xiaomi Redmi Note 4G is belangrijk als je jouw telefoon wilt beveiligen. In feite is de pincode een beveiligingscode van 4 cijfers waarmee je de toegang tot de simkaart kunt beperken. Dus, in geval van diefstal of verlies van jouw Xiaomi Redmi Note 4G, kan men geen gebruik maken van jouw telefoon. Aangezien de originele pincode voor simkaarten vaak hetzelfde is, raden we je aan de pincode van jouw Xiaomi Redmi Note 4G te wijzigen. We zullen eerst uitleggen hoe je de pincode van jouw Xiaomi Redmi Note 4G kunt wijzigen. Dan waarom het raadzaam is om de pincode te wijzigen. En ten slotte hoe je de pincode kunt activeren als je deze niet op jouw telefoon hebt gezet.

Hoe-wijzig-je-de-pincodexiaomi-redmi-note-4g

Hoe wijzig je de pincode op jouw Xiaomi Redmi Note 4G

Het is heel eenvoudig om de pincode op jouw Xiaomi Redmi Note 4G te wijzigen. Je moet eerst naar het menu instellingen van je Xiaomi Redmi Note 4G gaan. Dan naar het tabblad Beveiliging en vervolgens simkaartvergrendeling instellen of simkaartvergrendeling configureren. Klik daar op pincode wijzigen . Dan wordt je gevraagd de huidige pincode van de telefoon in te voeren. Als je dat gedaan hebt, hoef je alleen nog maar jouw nieuwe pincode in te voeren en deze te bevestigen. En zo heb je de pincode gewijzigd! Als je wilt weten hoe je de simkaart in de telefoon plaatst, raadpleeg dan onze tutorial hoe je de simkaart in de Xiaomi Redmi Note 4G plaatst.

Waarom zou je een pincode op jouw Xiaomi Redmi Note 4G zetten

De pincode is een beveiliging voor jouw Xiaomi Redmi Note 4G. Voornamelijk om de toegang tot de simkaart te beperken. Dus als jouw Xiaomi Redmi Note 4G wordt gestolen of als je deze verliest, kan de persoon die hem heeft er niet mee bellen. Hierdoor verlies je niet jouw telefoon abonnement in geval van diefstal of verlies.

Hoe plaats je een pincode op jouw Xiaomi Redmi Note 4G

Als je geen pincode op je Xiaomi Redmi Note 4G hebt en je er een wilt plaatsen, is dat ook heel eenvoudig. Hiervoor moet je naar Instellingen / Beveiliging / simkaartvergrendeling configureren gaan. Als je zover bent, moet je simkaart vergrendelen aanvinken. Ook dan wordt je gevraagd om een code van 4 cijfers in te voeren die zo jouw nieuwe pincode wordt. Onthoudt deze code goed of schrijf het ergens op.