Het wijzigen van de pincode van de Meizu M3E is belangrijk als je jouw telefoon wilt beveiligen. In feite is de pincode een beveiligingscode van 4 cijfers waarmee je de toegang tot de simkaart kunt beperken. Dus, in geval van diefstal of verlies van jouw Meizu M3E, kan men geen gebruik maken van jouw telefoon. Aangezien de originele pincode voor simkaarten vaak hetzelfde is, raden we je aan de pincode van jouw Meizu M3E te wijzigen. We zullen eerst uitleggen hoe je de pincode van jouw Meizu M3E kunt wijzigen. Dan waarom het raadzaam is om de pincode te wijzigen. En ten slotte hoe je de pincode kunt activeren als je deze niet op jouw telefoon hebt gezet.

Hoe-wijzig-je-de-pincodemeizu-m3e

Hoe wijzig je de pincode op jouw Meizu M3E

Het is heel eenvoudig om de pincode op jouw Meizu M3E te wijzigen. Je moet eerst naar het menu instellingen van je Meizu M3E gaan. Dan naar het tabblad Beveiliging en vervolgens simkaartvergrendeling instellen of simkaartvergrendeling configureren. Klik daar op pincode wijzigen . Dan wordt je gevraagd de huidige pincode van de telefoon in te voeren. Als je dat gedaan hebt, hoef je alleen nog maar jouw nieuwe pincode in te voeren en deze te bevestigen. En zo heb je de pincode gewijzigd! Als je wilt weten hoe je de simkaart in de telefoon plaatst, raadpleeg dan onze tutorial hoe je de simkaart in de Meizu M3E plaatst.

Waarom zou je een pincode op jouw Meizu M3E zetten

De pincode is een beveiliging voor jouw Meizu M3E. Voornamelijk om de toegang tot de simkaart te beperken. Dus als jouw Meizu M3E wordt gestolen of als je deze verliest, kan de persoon die hem heeft er niet mee bellen. Hierdoor verlies je niet jouw telefoon abonnement in geval van diefstal of verlies.

Hoe plaats je een pincode op jouw Meizu M3E

Als je geen pincode op je Meizu M3E hebt en je er een wilt plaatsen, is dat ook heel eenvoudig. Hiervoor moet je naar Instellingen / Beveiliging / simkaartvergrendeling configureren gaan. Als je zover bent, moet je simkaart vergrendelen aanvinken. Ook dan wordt je gevraagd om een code van 4 cijfers in te voeren die zo jouw nieuwe pincode wordt. Onthoudt deze code goed of schrijf het ergens op.