Zoals bij veel telefoons maakt de Samsung Galaxy A20s een kleine pieptoon wanneer je een toets op het toetsenbord aanraakt. Daar kan men zich over ergeren en dat is te begrijpen. Inderdaad, het gepiep van het toetsenbord is niet bepaald nuttig en is zeker niet discreet. Dus, als je een sms wilt kunnen schrijven tijdens een vergadering zonder dat de mensen om je heen de pieptoon van de toetsen op jouw Samsung Galaxy A20s horen, dan is dit artikel iets voor jou. We zullen eerst bekijken hoe we het toetsenbordgeluid op een Samsung Galaxy A20s kunnen verwijderen. Vervolgens waarom het toetsenbord een geluid maakt. En ten slotte, voor degenen die wat anders willen, bekijken we hoe we het toetsenbordgeluid van de Samsung Galaxy A20s kunnen veranderen, als je een andere pieptoon wilt.

pieptoon-toetsenbord-verwijderen-Samsung-Galaxy-A20s

Hoe kan ik de pieptoon van het toetsenbord verwijderen op Samsung Galaxy A20s

Als je de pieptoon van de toetsen op de Samsung Galaxy A20s wilt verwijderen, zal je zien dat dit heel eenvoudig is. Hiervoor moet je naar de Parameters van de Samsung Galaxy A20s gaan. Als je daar bent, ga dan naar het tabblad Talen en invoer . Daar kun je de verschillende toetsenborden zien die op de Samsung Galaxy A20s geïnstalleerd zijn. Selecteer het standaard telefoontoetsenbord en vervolgens Voorkeuren. Daar zoek je naar de optie Geluid bij elke toets, die moet je uitvinken. Zo zal je geen pieptoon meer horen als je het toetsenbord van je Samsung Galaxy A20s gebruikt.

Wat is het doel van het toetsenbordgeluid op de Samsung Galaxy A20s

Het toetsenbordgeluid is een behoorlijk vervelend ding, maar het heeft toch zijn nut. Want, net als de trilling van de toetsen, informeert de pieptoon de gebruiker van de Samsung Galaxy A20s dat de telefoon het commando heeft begrepen. Daar is het voor! Dus geen probleem als je de pieptoon op je Samsung Galaxy A20s wilt deactiveren.

Hoe verander je de pieptoon van de Samsung Galaxy A20s

Als je de pieptoon niet wil verwijderen, maar gewoon wil veranderen, dan leggen we uit hoe dat moet. Je moet dan weten dat de pieptoon van de toets gekoppeld is aan het toetsenbord dat op jouw Samsung Galaxy A20s is geactiveerd. Daarom moet je, als je de pieptoon van de toets wilt veranderen, het toetsenbord wijzigen. Het is geen erg ingewikkelde operatie, gewoon downloaden van Play Store en installeren. Ga dan naar de instellingen om het te activeren.