Als je een bericht wilt sturen met je Razer Phone 2, is het altijd leuk om er een emoji aan toe te voegen. Met een emoji kun je in een bericht een gevoel visueel aan iemand overbrengen. Dus, als je je berichten op de Razer Phone 2 wilt personaliseren, bekijken we in deze tutorial hoe je emojis op jouw Razer Phone 2 kunt activeren en installeren. Ten eerste hoe we de emojis vanaf het toetsenbord van de Razer Phone 2 kunnen verkrijgen en hoe ze te gebruiken. En ten tweede hoe je een applicatie kunt gebruiken om nog meer emojis op je Razer Phone 2 te verkrijgen.

emojis-verkrijgen-razer-phone-2

Emojis verkrijgen vanaf het toetsenbord van je Razer Phone 2

Veel mensen denken ten onrechte dat het noodzakelijk is om een applicatie op je Razer Phone 2 te installeren, als je emojis wilt hebben. In feite zijn emojis al aanwezig op jouw Razer Phone 2. Als je het Google-toetsenbord op je Razer Phone 2 gebruikt, heeft het een behoorlijk assortiment van emojis. Normaal gesproken is het Google-toetsenbord het standaard toetsenbord op de Razer Phone 2. Als je wilt controleren of het Google-toetsenbord op jouw telefoon is geconfigureerd, moet je naar Instellingen/Taal en Invoer/Standaard toetsenbord gaan. Als het standaard toetsenbord Gboard is, dan is het Google-toetsenbord op jouw Razer Phone 2 geïnstalleerd.

Emojis toevoegen in de berichten van je Razer Phone 2

Nu je hebt gecontroleerd of je het Google-toetsenbord op je Razer Phone 2 hebt, bekijken we hoe je een emoji kunt toevoegen wanneer je een bericht schrijft. Als je een bericht schrijft, moet je naast de spatiebalk een kleine smiley zien. Je moet daar op klikken om het emoji-toetsenbord te laten verschijnen. Als je eenmaal op deze pagina bent, scroll je gewoon door de emojis en selecteer je degene die je leuk vindt. Wanneer je een emoji selecteert, wordt deze automatisch geïntegreerd in je bericht. Dat is het, nu weet je hoe je een emoji kunt verkrijgen op je Razer Phone 2 en hoe je het toevoegt in je berichten.

Installeer een applicatie om een grotere keuze aan emojis te hebben

Als je een grotere keuze aan emoji’s op je Razer Phone 2 wilt hebben, of als je gewoonweg niet van de standaard emojis houdt, dan kun je applicaties downloaden en installeren die nog veel meer emojis bieden. Emojis zijn meestal standaard in het toetsenbord dat je gebruikt om je berichten te versturen. Dus als je andere emojis wilt, kun je ook een ander toetsenbord op je Razer Phone 2 installeren. Raadpleeg onze tutorial hoe je het toetsenbord op Razer Phone 2 kunt wijzigen. Wat betreft de keuze van het toetsenbord adviseren wij toetsenborden zoals

die een goed alternatief zijn voor het klassieke Google-toetsenbord. Dus je kunt alle emojis vinden die je wilt op zulke alternatieve toetsenborden.