Als je een bericht wilt sturen met je OPPO Reno 8, is het altijd leuk om er een emoji aan toe te voegen. Met een emoji kun je in een bericht een gevoel visueel aan iemand overbrengen. Dus, als je je berichten op de OPPO Reno 8 wilt personaliseren, bekijken we in deze tutorial hoe je emojis op jouw OPPO Reno 8 kunt activeren en installeren. Ten eerste hoe we de emojis vanaf het toetsenbord van de OPPO Reno 8 kunnen verkrijgen en hoe ze te gebruiken. En ten tweede hoe je een applicatie kunt gebruiken om nog meer emojis op je OPPO Reno 8 te verkrijgen.

emojis-verkrijgen-oppo-reno-8

Emojis verkrijgen vanaf het toetsenbord van je OPPO Reno 8

Veel mensen denken ten onrechte dat het noodzakelijk is om een applicatie op je OPPO Reno 8 te installeren, als je emojis wilt hebben. In feite zijn emojis al aanwezig op jouw OPPO Reno 8. Als je het Google-toetsenbord op je OPPO Reno 8 gebruikt, heeft het een behoorlijk assortiment van emojis. Normaal gesproken is het Google-toetsenbord het standaard toetsenbord op de OPPO Reno 8. Als je wilt controleren of het Google-toetsenbord op jouw telefoon is geconfigureerd, moet je naar Instellingen/Taal en Invoer/Standaard toetsenbord gaan. Als het standaard toetsenbord Gboard is, dan is het Google-toetsenbord op jouw OPPO Reno 8 geïnstalleerd.

Emojis toevoegen in de berichten van je OPPO Reno 8

Nu je hebt gecontroleerd of je het Google-toetsenbord op je OPPO Reno 8 hebt, bekijken we hoe je een emoji kunt toevoegen wanneer je een bericht schrijft. Als je een bericht schrijft, moet je naast de spatiebalk een kleine smiley zien. Je moet daar op klikken om het emoji-toetsenbord te laten verschijnen. Als je eenmaal op deze pagina bent, scroll je gewoon door de emojis en selecteer je degene die je leuk vindt. Wanneer je een emoji selecteert, wordt deze automatisch geïntegreerd in je bericht. Dat is het, nu weet je hoe je een emoji kunt verkrijgen op je OPPO Reno 8 en hoe je het toevoegt in je berichten.

Installeer een applicatie om een grotere keuze aan emojis te hebben

Als je een grotere keuze aan emoji’s op je OPPO Reno 8 wilt hebben, of als je gewoonweg niet van de standaard emojis houdt, dan kun je applicaties downloaden en installeren die nog veel meer emojis bieden. Emojis zijn meestal standaard in het toetsenbord dat je gebruikt om je berichten te versturen. Dus als je andere emojis wilt, kun je ook een ander toetsenbord op je OPPO Reno 8 installeren. Raadpleeg onze tutorial hoe je het toetsenbord op OPPO Reno 8 kunt wijzigen. Wat betreft de keuze van het toetsenbord adviseren wij toetsenborden zoals

die een goed alternatief zijn voor het klassieke Google-toetsenbord. Dus je kunt alle emojis vinden die je wilt op zulke alternatieve toetsenborden.