Als je iemand anoniem wilt bellen, moet je het nummer op je Samsung Galaxy A51 verbergen. Dit kan heel handig zijn omdat je dan iemand kunt bellen zonder dat je nummer wordt herkend. Als je dus anoniem wilt kunnen bellen, is het mogelijk om jouw nummer op je Samsung Galaxy A51 te verbergen. Er zijn 3 verschillende methoden om dit te kunnen doen. Ten eerste hoe je je nummer kunt verbergen via de parameters van de Samsung Galaxy A51. Ten tweede hoe je jouw nummer kunt verbergen door een voorvoegsel in te toetsen. En ten slotte hoe je je nummer op de Samsung Galaxy A51 kunt verbergen met een app.

verbergen-nummer-Samsung-Galaxy-A51

Verberg het nummer met de parameters van Samsung Galaxy A51

Het is mogelijk om op de Samsung Galaxy A51 je nummer te verbergen als je iemand belt. Hiervoor moet je naar het instellingenmenu van je Samsung Galaxy A51 gaan. Daar moet je naar het tabblad Oproepinstellingen gaan, dan naar Aanvullende instellingen en naar ID beller. Als je daar bent, vink je de optie Nummer verbergen aan om het nummer van je Samsung Galaxy A51 te verbergen als je belt. Als je deze opties niet kunt vinden op jouw Samsung Galaxy A51, zijn er andere oplossingen die hieronder beschreven zijn.

Verberg het nummer op je Samsung Galaxy A51 met het toevoegen van een voorvoegsel

Er is een snelle en eenvoudige manier om je nummer te verbergen op Samsung Galaxy A51. Inderdaad, deze techniek is het toevoegen van een voorvoegsel bij het kiezen van het nummer van de ontvanger die je anoniem wilt bellen. Het voorvoegsel informeert jouw operator dat je niet wilt dat je nummer wordt weergegeven. Je moet het voorvoegsel #31# intoetsen vlak voor het nummer van de ontvanger die je anoniem wilt bellen, zodoende kan de ontvanger niet weten wie er belt. Doe een test om te kijken of het heeft gewerkt. Bekijk ook onze tutorial als je verborgen oproepen op je Samsung Galaxy A51 wilt blokkeren.

Gebruik een app om anoniem te bellen vanaf je Samsung Galaxy A51

Als je anoniem wilt bellen met je Samsung Galaxy A51, zijn er ook verschillende apps die dit mogelijk maken. Zoals vaak het geval is, bieden deze apps extra mogelijkheden. Je kunt bij elk gesprek kiezen of je jouw nummer wel of niet wilt verbergen. Je kunt jouw nummer ook alleen voor bepaalde contacten verbergen. Als je een dergelijke app wilt gebruiken, raden wij je de volgende apps aan:

die eenvoudig te gebruiken zijn en zeer efficiënt zijn. Het enige wat je hoeft te doen is de app te downloaden en te installeren, en je te laten leiden. En zo kun je dan anoniem bellen.