Heb je zin om je Blackview BV5500 te personaliseren? Dan kun je bijvoorbeeld de achtergrondafbeelding van de Blackview BV5500 wijzigen. Ja, misschien heb je wel eens genoeg van altijd dezelfde standaardachtergrond van de telefoon. Het is heel gemakkelijk om de achtergrond van je Blackview BV5500 te veranderen. Ten eerste bekijken we wat de twee methoden zijn om de achtergrond van de Blackview BV5500 te veranderen. Vervolgens hoe we een foto als achtergrond kunnen plaatsen. Ten slotte, voor de meest extravagante, hoe we een GIF als achtergrond op de Blackview BV5500 kunnen zetten.

achtergrond-veranderen-blackview-bv5500

Hoe verander ik de achtergrond op de Blackview BV5500

Er zijn twee eenvoudige technieken om de achtergrond op jouw Blackview BV5500 te veranderen. De eerste is het startscherm door te lopen en de tweede een applicatie te gebruiken. Je moet zelf zien welke je wilt gebruiken.

De eerste methode start vanaf het startscherm van de Blackview BV5500. Je moet je vinger op een plekje plaatsen op je startscherm waar geen icoon staat en een paar seconden op het scherm blijven drukken. Er zal dan een soort menu moeten verschijnen op het scherm van de Blackview BV5500. In dit menu moet je op Achtergronden klikken. Als je er eenmaal bent, heb je de keuze tussen Galerij en Achtergronden. Kies de optie Achtergronden als je een achtergrond, die al aanwezig is op de Blackview BV5500, wilt plaatsen. Kies Galerij als je een van jouw foto’s wilt plaatsen.

De tweede methode is het installeren van een applicatie die gespecialiseerd is in achtergrondbeheer. Met dit soort toepassingen kan bijvoorbeeld elk uur automatisch van achtergrond worden gewisseld. Installeer de app en selecteer de gewenste achtergrond voor jouw Blackview BV5500 :

Als je meer wilt wat betreft de personalisatie van jouw Blackview BV5500, raadpleeg dan onze tutorial om een thema op de Blackview BV5500 te installeren.

Hoe plaats je een foto als achtergrond op de Blackview BV5500

Als je jouw Blackview BV5500 wilt personaliseren met een foto van jouw reizen, vrienden of familie, is dat het heel eenvoudig. Na een paar seconden gedrukt te hebben op het startscherm, moet je kiezen voor Achtergronden. Klik dan op Galerij en je kunt al jouw foto’s vinden. Selecteer vervolgens de foto die je wilt instellen als achtergrond voor de Blackview BV5500. Als je dit hebt gedaan, kun je de foto bijsnijden en het formaat aanpassen aan de grootte van je Blackview BV5500 scherm. Dan valideren en klaar is kees!

Hoe plaats je een gif als achtergrond van de Blackview BV5500

Als je meer animatie wilt, zal je waarschijnlijk blij zijn om te weten dat het mogelijk is om een GIF als achtergrond op jouw Blackview BV5500 te plaatsen. De eenvoudigste manier om dit te doen is gebruik te maken van een applicatie. Wij adviseren jeAnimGIF Live Wallpaper 2.
Ga, eenmaal de app geïnstalleerd, naar de achtergrondbibliotheek en selecteer het tabblad met de naam van de applicatie die je zojuist hebt geïnstalleerd. Selecteer dan de gewenste GIF. En als je dan teruggaat naar je startscherm, zal het moeten bewegen!