Hoe maak je een schermafbeelding op ZTE Blade V9 .

In veel gelegenheden is het heel handig een schermafbeelding te kunnen maken op een ZTE Blade V9. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Daarom is het nu van belang de manier om een screenshot te kunnen maken op je ZTE Blade V9 te kennen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen immers diverse manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een ZTE Blade V9 en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het ZTE Blade V9-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-zte-blade-v9

Maak een schermafbeelding met de knoppen van ZTE Blade V9

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je ZTE Blade V9. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, desondanks zullen ze zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je ZTE Blade V9 voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het ZTE Blade V9 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op ZTE Blade V9. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de ZTE Blade V9 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet disponibel op je ZTE Blade V9. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wilt om een schermafbeelding te maken met je ZTE Blade V9, besef dat er een heleboel applicaties bestaan die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor genoemde mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je ZTE Blade V9 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is erg interessant in het geval dat je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je ZTE Blade V9 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op ZTE Blade V9

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op ZTE Blade V9. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is vanuit de camerarol van de ZTE Blade V9. Want daar moet je namelijk een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!