Hoe maak je een schermafbeelding op Yu Yureka S .

In veel situaties is het erg handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Yu Yureka S. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag important de methode om een screenshot te kunnen maken op je Yu Yureka S te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen namelijk verschillende methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Yu Yureka S en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Yu Yureka S-menu. Ten slotte eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-yu-yureka-s

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Yu Yureka S

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Yu Yureka S. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Yu Yureka S klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Yu Yureka S standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Yu Yureka S. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de Yu Yureka S blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Yu Yureka S. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Yu Yureka S, weet dat er vele applicaties zijn die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Yu Yureka S te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je liever het menu en de knoppen van je Yu Yureka S gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Yu Yureka S

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Yu Yureka S. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is vanuit de Yu Yureka S fotogalerij. Want daar zul je inderdaad een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!