Hoe maak je een schermafbeelding op YU Yunicorn .

In veel gelegenheden is het erg handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een YU Yunicorn. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag de dag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je YU Yunicorn te kennen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen immers verscheidene manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een YU Yunicorn en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het YU Yunicorn-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-yu-yunicorn

Maak een schermafbeelding met de knoppen van YU Yunicorn

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je YU Yunicorn. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je YU Yunicorn voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het YU Yunicorn standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op YU Yunicorn. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de YU Yunicorn blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je YU Yunicorn. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele manier wilt om een schermafbeelding te maken met je YU Yunicorn, weet dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je YU Yunicorn te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je YU Yunicorn gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op YU Yunicorn

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op YU Yunicorn. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de YU Yunicorn fotogalerij. Want daar zul je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!