Hoe maak je een schermafbeelding op Wileyfox Swift 2 .

In veel situaties is het erg praktisch een schermafbeelding te kunnen maken op een Wileyfox Swift 2. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het nu belangrijk de methode om een screenshot te kunnen maken op je Wileyfox Swift 2 te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Wileyfox Swift 2 en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het Wileyfox Swift 2-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wileyfox-swift-2

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wileyfox Swift 2

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wileyfox Swift 2. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Wileyfox Swift 2 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wileyfox Swift 2 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Wileyfox Swift 2. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Wileyfox Swift 2 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Wileyfox Swift 2. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Wileyfox Swift 2, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wileyfox Swift 2 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je eerder het menu en de knoppen van je Wileyfox Swift 2 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wileyfox Swift 2

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Wileyfox Swift 2. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is via de camerarol van de Wileyfox Swift 2. Want daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!