Hoe maak je een schermafbeelding op Wiko View Max .

In veel gelegenheden is het heel handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Wiko View Max. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave zou willen opnemen. Daarom is het nu van belang de manier om een screenshot te kunnen maken op je Wiko View Max te kennen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Wiko View Max en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het Wiko View Max-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wiko-view-max

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wiko View Max

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wiko View Max. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Wiko View Max voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wiko View Max standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Wiko View Max. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Wiko View Max blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Wiko View Max. Wees niet ongerust , het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Wiko View Max, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wiko View Max te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Wiko View Max gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wiko View Max

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Wiko View Max. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Wiko View Max. Want daar moet je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!