Hoe maak je een schermafbeelding op Wiko Tommy .

In veel gelegenheden is het zeer praktisch een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Wiko Tommy. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een opvallende webweergave wilt opnemen. Daarom is het nu van belang de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Wiko Tommy te kennen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Wiko Tommy en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het Wiko Tommy-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wiko-tommy

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wiko Tommy

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wiko Tommy. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Wiko Tommy klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wiko Tommy standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Wiko Tommy. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Wiko Tommy blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet beschikbaar op je Wiko Tommy. Wees niet ongerust , het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Wiko Tommy, weet dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wiko Tommy te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je eerder het menu en de knoppen van je Wiko Tommy gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wiko Tommy

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Wiko Tommy. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is via de Wiko Tommy fotogalerij. Want daar zul je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!