Hoe maak je een schermafbeelding op Wiko Pulp Fab .

In veel situaties is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een Wiko Pulp Fab. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Wiko Pulp Fab te kennen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen namelijk diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Wiko Pulp Fab en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Wiko Pulp Fab-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wiko-pulp-fab-4g

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wiko Pulp Fab

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wiko Pulp Fab. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Wiko Pulp Fab klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wiko Pulp Fab standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Wiko Pulp Fab. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Wiko Pulp Fab blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Wiko Pulp Fab. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Wiko Pulp Fab, weet dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wiko Pulp Fab te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant in het geval dat je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Wiko Pulp Fab gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wiko Pulp Fab

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Wiko Pulp Fab. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Wiko Pulp Fab. Want daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!