Hoe maak je een schermafbeelding op Wiko Harry 2 .

In veel situaties is het erg handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Wiko Harry 2. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Wiko Harry 2 te beheersen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen immers verschillende manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Wiko Harry 2 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we zien hoe je een screenshot maakt met het Wiko Harry 2-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wiko-harry-2

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wiko Harry 2

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wiko Harry 2. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Wiko Harry 2 klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wiko Harry 2 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Wiko Harry 2. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Wiko Harry 2 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je Wiko Harry 2. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Wiko Harry 2, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wiko Harry 2 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijk op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Wiko Harry 2 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wiko Harry 2

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Wiko Harry 2. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Wiko Harry 2. Want daar zul je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!