Hoe maak je een schermafbeelding op Wiko Cink Five .

In veel gelegenheden is het erg handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Wiko Cink Five. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Wiko Cink Five te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen immers verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Wiko Cink Five en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Wiko Cink Five-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-wiko-cink-five

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Wiko Cink Five

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Wiko Cink Five. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Wiko Cink Five klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Wiko Cink Five standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Wiko Cink Five. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Wiko Cink Five blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Wiko Cink Five. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Wiko Cink Five, besef dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor genoemde alternatieven. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Wiko Cink Five te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant in het geval dat je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je Wiko Cink Five gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Wiko Cink Five

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Wiko Cink Five. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de Wiko Cink Five fotogalerij. En daar zul je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!