Hoe maak je een schermafbeelding op Ulefone S9 .

In veel omstandigheden is het erg handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Ulefone S9. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een opvallende webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Ulefone S9 te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen immers verscheidene methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Ulefone S9 en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot maakt met het Ulefone S9-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-ulefone-s9

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Ulefone S9

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Ulefone S9. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Ulefone S9 klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Ulefone S9 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Ulefone S9. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Ulefone S9 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je Ulefone S9. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Ulefone S9, weet dat er vele applicaties bestaan die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Ulefone S9 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Ulefone S9 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Ulefone S9

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Ulefone S9. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die toegankelijk is vanuit de Ulefone S9 fotogalerij. En daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!