Hoe maak je een schermafbeelding op Samsung Galaxy J7 .

In veel omstandigheden is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Samsung Galaxy J7. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag de dag van belang de methode om een screenshot te kunnen maken op je Samsung Galaxy J7 te kennen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen immers verscheidene manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Samsung Galaxy J7 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Samsung Galaxy J7-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-samsung-galaxy-j7

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Samsung Galaxy J7

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Samsung Galaxy J7. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen maar op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, desondanks zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Samsung Galaxy J7 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Samsung Galaxy J7 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Samsung Galaxy J7. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Samsung Galaxy J7 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Samsung Galaxy J7. Wees niet ongerust , het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Samsung Galaxy J7, weet dat er een heleboel applicaties zijn die je de possibiliteit geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, hoe je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Samsung Galaxy J7 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je Samsung Galaxy J7 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Samsung Galaxy J7

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Samsung Galaxy J7. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Samsung Galaxy J7. En daar moet je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!