Hoe maak je een schermafbeelding op Samsung Galaxy Core Prime .

In veel situaties is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Samsung Galaxy Core Prime. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag important de methode om een screenshot te kunnen maken op je Samsung Galaxy Core Prime te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen namelijk diverse manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Samsung Galaxy Core Prime en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Samsung Galaxy Core Prime-menu. Ten slotte eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-samsung-galaxy-core-prime

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Samsung Galaxy Core Prime

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Samsung Galaxy Core Prime. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze zeker overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Samsung Galaxy Core Prime voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Samsung Galaxy Core Prime standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Samsung Galaxy Core Prime. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Samsung Galaxy Core Prime blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Samsung Galaxy Core Prime. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Samsung Galaxy Core Prime, besef dat er vele applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Samsung Galaxy Core Prime te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je Samsung Galaxy Core Prime gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Samsung Galaxy Core Prime

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Samsung Galaxy Core Prime. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is vanuit de Samsung Galaxy Core Prime fotogalerij. En daar zul je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!