Hoe maak je een schermafbeelding op Samsung Galaxy C7 .

In veel gelegenheden is het erg praktisch een schermafbeelding te kunnen maken op een Samsung Galaxy C7. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Samsung Galaxy C7 te beheersen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen namelijk diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Samsung Galaxy C7 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Samsung Galaxy C7-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-samsung-galaxy-c7

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Samsung Galaxy C7

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Samsung Galaxy C7. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, desondanks zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Samsung Galaxy C7 voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Samsung Galaxy C7 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Samsung Galaxy C7. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de Samsung Galaxy C7 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Samsung Galaxy C7. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Samsung Galaxy C7, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Samsung Galaxy C7 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Samsung Galaxy C7 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Samsung Galaxy C7

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Samsung Galaxy C7. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is via de camerarol van de Samsung Galaxy C7. En daar zul je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!