Hoe maak je een schermafbeelding op Samsung Ativ S .

In veel omstandigheden is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Samsung Ativ S. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Samsung Ativ S te kennen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk verscheidene methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Samsung Ativ S en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Samsung Ativ S-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-samsung-ativ-s

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Samsung Ativ S

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Samsung Ativ S. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze vast corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Samsung Ativ S voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Samsung Ativ S standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Samsung Ativ S. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de Samsung Ativ S blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Samsung Ativ S. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Samsung Ativ S, besef dat er vele applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde alternatieven. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Samsung Ativ S te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is erg interessant wanneer het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je Samsung Ativ S gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Samsung Ativ S

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Samsung Ativ S. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is via de camerarol van de Samsung Ativ S. En daar zul je namelijk een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!