Hoe maak je een schermafbeelding op OnePlus 3T .

In veel gelegenheden is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een OnePlus 3T. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je OnePlus 3T te kennen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen immers diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een OnePlus 3T en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het OnePlus 3T-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-oneplus-3t

Maak een schermafbeelding met de knoppen van OnePlus 3T

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je OnePlus 3T. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze vast corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je OnePlus 3T klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het OnePlus 3T standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op OnePlus 3T. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de OnePlus 3T blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je OnePlus 3T. Wees niet ongerust , het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige methode wenst om een schermafbeelding te maken met je OnePlus 3T, weet dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je OnePlus 3T te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je OnePlus 3T gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op OnePlus 3T

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op OnePlus 3T. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is via de camerarol van de OnePlus 3T. Want daar zul je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!