Hoe maak je een schermafbeelding op Neffos C7A .

In veel situaties is het heel handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Neffos C7A. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag van belang de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Neffos C7A te beheersen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk verscheidene methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Neffos C7A en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Neffos C7A-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-neffos-c7a

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Neffos C7A

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Neffos C7A. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, desondanks zullen ze vast corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Neffos C7A voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Neffos C7A standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Neffos C7A. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Neffos C7A blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Neffos C7A. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Neffos C7A, besef dat er vele applicaties bestaan die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor genoemde mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Neffos C7A te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Neffos C7A gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Neffos C7A

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Neffos C7A. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is via de Neffos C7A fotogalerij. Want daar moet je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!