Hoe maak je een schermafbeelding op Motorola Moto e5 .

In veel situaties is het heel handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Motorola Moto e5. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de methode om een screenshot te kunnen maken op je Motorola Moto e5 te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen immers verscheidene methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Motorola Moto e5 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Motorola Moto e5-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-motorola-moto-e5

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Motorola Moto e5

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Motorola Moto e5. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Motorola Moto e5 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Motorola Moto e5 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Motorola Moto e5. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Motorola Moto e5 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je Motorola Moto e5. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Motorola Moto e5, weet dat er vele applicaties bestaan die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, hoe je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Motorola Moto e5 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant in het geval dat je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je Motorola Moto e5 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Motorola Moto e5

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Motorola Moto e5. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Motorola Moto e5. Want daar zul je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!