Hoe maak je een schermafbeelding op Motorola Moto E4 .

In veel gelegenheden is het zeer praktisch een schermafbeelding te kunnen maken op een Motorola Moto E4. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Motorola Moto E4 te beheersen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen namelijk diverse manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Motorola Moto E4 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het Motorola Moto E4-menu. Ten slotte eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-motorola-moto-e4

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Motorola Moto E4

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Motorola Moto E4. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Motorola Moto E4 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Motorola Moto E4 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Motorola Moto E4. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Motorola Moto E4 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je Motorola Moto E4. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Motorola Moto E4, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Motorola Moto E4 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Motorola Moto E4 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Motorola Moto E4

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op Motorola Moto E4. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is via de Motorola Moto E4 fotogalerij. Want daar zul je namelijk een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!