Hoe maak je een schermafbeelding op M HORSE Pure 1 .

In veel gelegenheden is het erg praktisch een schermafbeelding te kunnen realiseren op een M HORSE Pure 1. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een opvallende webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je M HORSE Pure 1 te kennen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen immers verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een M HORSE Pure 1 en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het M HORSE Pure 1-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-m-horse-pure-1

Maak een schermafbeelding met de knoppen van M HORSE Pure 1

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je M HORSE Pure 1. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je M HORSE Pure 1 klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het M HORSE Pure 1 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op M HORSE Pure 1. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de M HORSE Pure 1 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je M HORSE Pure 1. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je M HORSE Pure 1, besef dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde alternatieven. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je M HORSE Pure 1 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant in het geval dat het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je M HORSE Pure 1 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op M HORSE Pure 1

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op M HORSE Pure 1. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de M HORSE Pure 1 fotogalerij. En daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!