Hoe maak je een schermafbeelding op LG X Venture .

In veel situaties is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een LG X Venture. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag belangrijk de methode om een screenshot te kunnen maken op je LG X Venture te beheersen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen immers verscheidene methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een LG X Venture en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het LG X Venture-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-lg-x-venture

Maak een schermafbeelding met de knoppen van LG X Venture

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je LG X Venture. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen maar op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je LG X Venture voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het LG X Venture standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op LG X Venture. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de LG X Venture blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je LG X Venture. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je LG X Venture, weet dat er een heleboel applicaties bestaan die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor genoemde alternatieven. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je LG X Venture te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je LG X Venture gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op LG X Venture

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op LG X Venture. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de camerarol van de LG X Venture. En daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!