Hoe maak je een schermafbeelding op HUAWEI Y7 2019 .

In veel situaties is het heel handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een HUAWEI Y7 2019. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je HUAWEI Y7 2019 te beheersen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen immers verschillende manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een HUAWEI Y7 2019 en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het HUAWEI Y7 2019-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-huawei-y7-2019

Maak een schermafbeelding met de knoppen van HUAWEI Y7 2019

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je HUAWEI Y7 2019. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen maar op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je HUAWEI Y7 2019 klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het HUAWEI Y7 2019 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op HUAWEI Y7 2019. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de HUAWEI Y7 2019 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je HUAWEI Y7 2019. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je HUAWEI Y7 2019, weet dat er vele applicaties bestaan die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je HUAWEI Y7 2019 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je HUAWEI Y7 2019 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op HUAWEI Y7 2019

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op HUAWEI Y7 2019. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is vanuit de HUAWEI Y7 2019 fotogalerij. Want daar moet je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!