Hoe maak je een schermafbeelding op HUAWEI MEDIAPAD M3 .

In veel omstandigheden is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een HUAWEI MEDIAPAD M3. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een prachtige webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je HUAWEI MEDIAPAD M3 te beheersen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen immers diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een HUAWEI MEDIAPAD M3 en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het HUAWEI MEDIAPAD M3-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-huawei-mediapad-m3

Maak een schermafbeelding met de knoppen van HUAWEI MEDIAPAD M3

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je HUAWEI MEDIAPAD M3. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, desondanks zullen ze ongetwijfeld overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je HUAWEI MEDIAPAD M3 voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het HUAWEI MEDIAPAD M3 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op HUAWEI MEDIAPAD M3. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de HUAWEI MEDIAPAD M3 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je HUAWEI MEDIAPAD M3. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wilt om een schermafbeelding te maken met je HUAWEI MEDIAPAD M3, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je HUAWEI MEDIAPAD M3 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijk op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je HUAWEI MEDIAPAD M3 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op HUAWEI MEDIAPAD M3

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op HUAWEI MEDIAPAD M3. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is vanuit de camerarol van de HUAWEI MEDIAPAD M3. En daar moet je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!