Hoe maak je een schermafbeelding op Huawei Ascend Y330 .

In veel situaties is het heel handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Huawei Ascend Y330. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Huawei Ascend Y330 te kennen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk verschillende methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Huawei Ascend Y330 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot maakt met het Huawei Ascend Y330-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-huawei-ascend-y330

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Huawei Ascend Y330

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Huawei Ascend Y330. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, desondanks zullen ze vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Huawei Ascend Y330 klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Huawei Ascend Y330 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Huawei Ascend Y330. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Huawei Ascend Y330 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Huawei Ascend Y330. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Huawei Ascend Y330, besef dat er een heleboel applicaties bestaan die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, hoe je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Huawei Ascend Y330 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant indien je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Huawei Ascend Y330 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Huawei Ascend Y330

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Huawei Ascend Y330. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Huawei Ascend Y330. Want daar moet je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!