Hoe maak je een schermafbeelding op DOOGEE X60L .

In veel omstandigheden is het zeer praktisch een schermafbeelding te kunnen maken op een DOOGEE X60L. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag de dag belangrijk de methode om een screenshot te kunnen maken op je DOOGEE X60L te kennen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen immers diverse manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een DOOGEE X60L en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het DOOGEE X60L-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-doogee-x60l

Maak een schermafbeelding met de knoppen van DOOGEE X60L

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je DOOGEE X60L. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je DOOGEE X60L voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het DOOGEE X60L standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op DOOGEE X60L. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de DOOGEE X60L blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet beschikbaar op je DOOGEE X60L. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je DOOGEE X60L, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je DOOGEE X60L te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is heel interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je liever het menu en de knoppen van je DOOGEE X60L gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op DOOGEE X60L

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook op kunnen sporen op DOOGEE X60L. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de DOOGEE X60L. En daar moet je namelijk een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!