Hoe maak je een schermafbeelding op Doogee F7 .

In veel situaties is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Doogee F7. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave wilt opnemen. Om die reden is het vandaag de dag important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Doogee F7 te beheersen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen immers verschillende methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Doogee F7 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Doogee F7-menu. Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-doogee-f7

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Doogee F7

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Doogee F7. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Doogee F7 klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Doogee F7 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Doogee F7. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Doogee F7 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet disponibel op je Doogee F7. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Doogee F7, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor besproken alternatieven. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Doogee F7 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je eerder het menu en de knoppen van je Doogee F7 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Doogee F7

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Doogee F7. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is via de Doogee F7 fotogalerij. Want daar zul je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!