Hoe maak je een schermafbeelding op Crosscall Trekker-X3 .

In veel situaties is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Crosscall Trekker-X3. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag de dag important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Crosscall Trekker-X3 te beheersen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen namelijk diverse methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Crosscall Trekker-X3 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Crosscall Trekker-X3-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-crosscall-trekker-x3

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Crosscall Trekker-X3

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Crosscall Trekker-X3. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, desondanks zullen ze zeker corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Crosscall Trekker-X3 klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Crosscall Trekker-X3 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Crosscall Trekker-X3. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Crosscall Trekker-X3 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Crosscall Trekker-X3. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Crosscall Trekker-X3, besef dat er vele applicaties zijn die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Crosscall Trekker-X3 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant in het geval dat je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je Crosscall Trekker-X3 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Crosscall Trekker-X3

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Crosscall Trekker-X3. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is vanuit de Crosscall Trekker-X3 fotogalerij. Want daar zul je namelijk een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!