Hoe maak je een schermafbeelding op Crosscall TREKKER-S1 .

In veel omstandigheden is het heel handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Crosscall TREKKER-S1. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het nu belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Crosscall TREKKER-S1 te beheersen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen namelijk diverse manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Crosscall TREKKER-S1 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we zien hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Crosscall TREKKER-S1-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-crosscall-trekker-s1

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Crosscall TREKKER-S1

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Crosscall TREKKER-S1. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Crosscall TREKKER-S1 voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Crosscall TREKKER-S1 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Crosscall TREKKER-S1. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Crosscall TREKKER-S1 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Crosscall TREKKER-S1. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Crosscall TREKKER-S1, besef dat er een heleboel applicaties bestaan die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Crosscall TREKKER-S1 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant in het geval dat je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Crosscall TREKKER-S1 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Crosscall TREKKER-S1

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Crosscall TREKKER-S1. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Crosscall TREKKER-S1. En daar zul je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!