Hoe maak je een schermafbeelding op Crosscall Core-X4 .

In veel omstandigheden is het heel handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Crosscall Core-X4. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een opvallende webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het nu important de methode om een screenshot te kunnen maken op je Crosscall Core-X4 te beheersen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen namelijk verschillende methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Crosscall Core-X4 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Crosscall Core-X4-menu. Als laatst zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-crosscall-core-x4

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Crosscall Core-X4

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Crosscall Core-X4. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Crosscall Core-X4 voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Crosscall Core-X4 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het kan zijn dat deze werkt op Crosscall Core-X4. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de Crosscall Core-X4 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet disponibel op je Crosscall Core-X4. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeilijkheid een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een makkelijke methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Crosscall Core-X4, besef dat er vele applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor genoemde alternatieven. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Crosscall Core-X4 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je eerder het menu en de knoppen van je Crosscall Core-X4 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Crosscall Core-X4

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Crosscall Core-X4. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze is. Meestal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die bereikbaar is via de camerarol van de Crosscall Core-X4. Want daar moet je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!