Hoe maak je een schermafbeelding op Crosscall ACTION X3 .

In veel situaties is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen maken op een Crosscall ACTION X3. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag de dag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Crosscall ACTION X3 te kennen. Wees niet bang, het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk verschillende manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Crosscall ACTION X3 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Crosscall ACTION X3-menu. Ten slotte eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-crosscall-action-x3

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Crosscall ACTION X3

Dit is waarschijnlijk de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Crosscall ACTION X3. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze zeker overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Crosscall ACTION X3 klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en een klein sluitergeluidje. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet nogal handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Crosscall ACTION X3 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Crosscall ACTION X3. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Crosscall ACTION X3 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet beschikbaar op je Crosscall ACTION X3. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke manier wenst om een schermafbeelding te maken met je Crosscall ACTION X3, weet dat er een heleboel applicaties zijn die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, hoe je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Crosscall ACTION X3 te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je eerder het menu en de knoppen van je Crosscall ACTION X3 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Crosscall ACTION X3

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Crosscall ACTION X3. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is via de Crosscall ACTION X3 fotogalerij. Want daar moet je inderdaad een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!