Hoe maak je een schermafbeelding op Condor GRIFFE T6 .

In veel situaties is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Condor GRIFFE T6. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het nu van belang de methode om een screenshot te kunnen maken op je Condor GRIFFE T6 te beheersen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen namelijk verscheidene manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Condor GRIFFE T6 en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Condor GRIFFE T6-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-condor-griffe-t6

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Condor GRIFFE T6

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Condor GRIFFE T6. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Condor GRIFFE T6 klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Condor GRIFFE T6 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Condor GRIFFE T6. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de powerknop van de Condor GRIFFE T6 blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Condor GRIFFE T6. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een simpele methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Condor GRIFFE T6, besef dat er vele applicaties bestaan die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hiervoor besproken mogelijkheden. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Condor GRIFFE T6 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Condor GRIFFE T6 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Condor GRIFFE T6

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Condor GRIFFE T6. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de Condor GRIFFE T6 fotogalerij. Want daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!