Hoe maak je een schermafbeelding op Caterpillar CAT S40 .

In veel omstandigheden is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een Caterpillar CAT S40. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave zou willen opnemen. Daarom is het nu belangrijk de manier om een screenshot te kunnen maken op je Caterpillar CAT S40 te beheersen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen namelijk diverse methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Caterpillar CAT S40 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Caterpillar CAT S40-menu. Ten slotte eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-caterpillar-cat-s40

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Caterpillar CAT S40

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Caterpillar CAT S40. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen zeker corresponderen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Als de schermafbeelding op je Caterpillar CAT S40 voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Caterpillar CAT S40 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Caterpillar CAT S40. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Caterpillar CAT S40 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Indien je deze optie niet ziet, is deze misschien niet beschikbaar op je Caterpillar CAT S40. Wees niet ongerust , het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Caterpillar CAT S40, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Caterpillar CAT S40 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de homeknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je eerder het menu en de knoppen van je Caterpillar CAT S40 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Caterpillar CAT S40

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Caterpillar CAT S40. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Meestal worden schermafbeeldingen opgeslagen in een map die toegankelijk is via de Caterpillar CAT S40 fotogalerij. Want daar zul je inderdaad een map kunnen tegenkomen met alle opnames. Het moet een gelijke locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!