Hoe maak je een schermafbeelding op Caterpillar CAT S30 .

In veel situaties is het heel handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Caterpillar CAT S30. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag belangrijk de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Caterpillar CAT S30 te kennen. Geen angst , het is niet moeilijk! We kunnen namelijk verscheidene manieren vinden om een schermafbeelding te maken op een Caterpillar CAT S30 en we gaan ze in deze handleiding bespreken. Eerst zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we zien hoe je een screenshot kunt maken met het Caterpillar CAT S30-menu. Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-caterpillar-cat-s30

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Caterpillar CAT S30

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Caterpillar CAT S30. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, nietemin zullen ze zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Caterpillar CAT S30 klaar is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Caterpillar CAT S30 standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Caterpillar CAT S30. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Caterpillar CAT S30 blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, zoals mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Zodra je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet disponibel op je Caterpillar CAT S30. Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Caterpillar CAT S30, weet dat er vele applicaties bestaan die je de mogelijkheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Caterpillar CAT S30 te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant wanneer het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Caterpillar CAT S30 gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Caterpillar CAT S30

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Caterpillar CAT S30. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, moet je dan wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die bereikbaar is vanuit de camerarol van de Caterpillar CAT S30. Want daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!