Hoe maak je een schermafbeelding op Blackview P10000 Pro .

In veel situaties is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Blackview P10000 Pro. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een opvallende webweergave zou willen opnemen. Daarom is het vandaag important de methode om een screenshot te kunnen maken op je Blackview P10000 Pro te kennen. Wees niet bang, het is niet lastig! We kunnen namelijk diverse manieren vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Blackview P10000 Pro en we gaan ze in deze tutorial bespreken. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met het Blackview P10000 Pro-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-Blackview-P10000-Pro

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Blackview P10000 Pro

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Blackview P10000 Pro. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Blackview P10000 Pro klaar is, zie je een flitsje op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Indien je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Blackview P10000 Pro standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Blackview P10000 Pro. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is heel makkelijk, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Blackview P10000 Pro blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Blackview P10000 Pro. Maak je echter geen zorgen, het is ook heel goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Blackview P10000 Pro, weet dat er vele applicaties zijn die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel eenvoudiger een screenshot kan maken dan met de hierboven genoemde opties. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Blackview P10000 Pro te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant wanneer je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je Blackview P10000 Pro gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Blackview P10000 Pro

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze ook op kunnen sporen op Blackview P10000 Pro. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is via de Blackview P10000 Pro fotogalerij. En daar moet je inderdaad een map kunnen vinden met alle opnames. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!