Hoe maak je een schermafbeelding op Blackview BV9600 Pro .

In veel omstandigheden is het zeer handig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Blackview BV9600 Pro. Hetzij je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je een bijzondere webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Blackview BV9600 Pro te beheersen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk diverse methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Blackview BV9600 Pro en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Eerst zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Blackview BV9600 Pro-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-blackview-bv9600-pro

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Blackview BV9600 Pro

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Blackview BV9600 Pro. Inderdaad, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, maar ze zullen zeker overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Blackview BV9600 Pro voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het gebeurd nog wel eens dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet wel een beetje handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Blackview BV9600 Pro standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Blackview BV9600 Pro. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Op welke manier je dit menu opent, is echt makkelijk, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de Blackview BV9600 Pro blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties verschijnen, waaronder mobiel opnieuw opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Blackview BV9600 Pro. Wees niet ongerust , het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te realiseren met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een simpele manier wilt om een schermafbeelding te maken met je Blackview BV9600 Pro, weet dat er vele applicaties zijn die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je getest, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven besproken mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Blackview BV9600 Pro te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant als je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

De keuze is aan jou of je liever het menu en de knoppen van je Blackview BV9600 Pro gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Blackview BV9600 Pro

Schermafbeeldingen maken is mooi, maar je moet ze wel op kunnen sporen op Blackview BV9600 Pro. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze is. Meestal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is vanuit de Blackview BV9600 Pro fotogalerij. En daar moet je namelijk een map kunnen vinden die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!