Hoe maak je een schermafbeelding op Blackview BV6800 Pro .

In veel situaties is het heel nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een Blackview BV6800 Pro. Hetzij je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een bijzondere webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag important de manier om een screenshot te kunnen maken op je Blackview BV6800 Pro te kennen. Wees niet bang, het is niet moeilijk! We kunnen immers verschillende methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een Blackview BV6800 Pro en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken dankzij de knoppen van de telefoon. Daarna zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het Blackview BV6800 Pro-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-blackview-bv6800-pro

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Blackview BV6800 Pro

Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Blackview BV6800 Pro. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je alleen op twee knoppen gelijktijdig te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen variëren, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Blackview BV6800 Pro voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een subtiel nadeel van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Blackview BV6800 Pro standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op Blackview BV6800 Pro. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft alleen maar op de aan-uit-knop van de Blackview BV6800 Pro blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, zoals mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Als je deze optie niet ziet, is deze misschien niet aanwezig op je Blackview BV6800 Pro. Wees niet ongerust , het is ook heel goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Als je een simpele methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Blackview BV6800 Pro, besef dat er vele applicaties zijn die je de mogelijkheid bieden de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor genoemde mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Blackview BV6800 Pro te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is erg interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Lees onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus kiezen of je liever het menu en de knoppen van je Blackview BV6800 Pro gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Blackview BV6800 Pro

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op Blackview BV6800 Pro. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer overbrengen, moet je dan wel weten waar deze is. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is vanuit de camerarol van de Blackview BV6800 Pro. Want daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!