Hoe maak je een schermafbeelding op Archos Diamond S .

In veel omstandigheden is het zeer nuttig een schermafbeelding te kunnen realiseren op een Archos Diamond S. Of je nu een screenshot wilt maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een prachtige webweergave wilt opnemen. Daarom is het vandaag van belang de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Archos Diamond S te beheersen. Geen angst , het is niet lastig! We kunnen namelijk verschillende methodes vinden om een schermafbeelding te maken op een Archos Diamond S en we gaan ze in deze handleiding behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt met de knoppen van de telefoon. Dan zullen we bekijken hoe je een screenshot kunt maken met het Archos Diamond S-menu. Ten slotte zullen we ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-archos-diamond-s

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Archos Diamond S

Dit is ongetwijfeld de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Archos Diamond S. Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, desondanks zullen ze vast overeenkomen met een van de onderstaande technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je Archos Diamond S voltooid is, zie je een flitsje op het scherm van de mobiel, en het welbekende geluid van de camerasluiter. Ingeval je dat niet ziet of hoort, betekent dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Dit is een klein nadeel van deze techniek, je moet wel een beetje bekwaam zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het Archos Diamond S standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Archos Diamond S. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Op welke manier je dit menu opent, is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar op de powerknop van de Archos Diamond S blijven te drukken. Zodra je dat doet, zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet beschikbaar op je Archos Diamond S. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeilijkheid een screenshot te realiseren door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een makkelijke methode wenst om een schermafbeelding te maken met je Archos Diamond S, besef dat er een heleboel applicaties zijn die je de gelegenheid geven de screenshot te maken. Daarom hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je onderzocht, hoe je veel eenvoudiger een screenshot zou kunnen maken dan met de hierboven genoemde opties. Deze applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je Archos Diamond S te maken.Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt tegelijkertijd op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de aan-uitknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is zeer interessant in het geval dat het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial ingeval je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Archos Diamond S gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op Archos Diamond S

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook terug kunnen vinden op Archos Diamond S. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. Normaal worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is via de Archos Diamond S fotogalerij. En daar zul je namelijk een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet dezelfde locatie zijn, veronderstellend dat je een applicatie hebt toegepast.

En nu, weet je alles!