Hoe maak je een schermafbeelding op ARCHOS Diamond Gamma .

In veel situaties is het erg handig een schermafbeelding te kunnen maken op een ARCHOS Diamond Gamma. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd ofwel een opvallende webweergave zou willen opnemen. Om die reden is het vandaag van belang de manier om een screenshot te kunnen maken op je ARCHOS Diamond Gamma te kennen. Geen angst , het is niet ingewikkeld! We kunnen namelijk diverse methodes vinden hoe je een schermafbeelding maakt op een ARCHOS Diamond Gamma en we gaan ze in deze tutorial behandelen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met de knoppen van de telefoon. Vervolgens zullen we bekijken hoe je een screenshot kan maken met het ARCHOS Diamond Gamma-menu. Uiteindelijk eindigen we met te ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie.

hoe-maak-je-een-schermafbeelding-op-ARCHOS-Diamond-Gamma

Maak een schermafbeelding met de knoppen van ARCHOS Diamond Gamma

Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je ARCHOS Diamond Gamma. Want, om een schermafbeelding vast te leggen, hoef je alleen op twee knoppen tegelijk te drukken. De knoppen waarop, je moet drukken, kunnen verschillen, volgens het model van je telefoon, maar ze zullen vast overeenkomen met een van de volgende technieken:

• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omlaagknop.
• Druk tegelijkertijd op de aan-uitknop en op de volume-omhoogknop.
• Druk tegelijkertijd op de terugknop en op de aan-uitknop.
• Druk tegelijkertijd op de thuisknop en op de aan-uitknop.

Wanneer de schermafbeelding op je ARCHOS Diamond Gamma voltooid is, zie je een korte flits op het scherm van de mobiel, en een klein sluitergeluidje. Ingeval je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden. Het komt nog wel eens voor dat je niet exact gelijktijdig op de knoppen drukt. Dit is een subtiel minpunt van deze techniek, je moet relatief handig zijn!

Maak een schermafbeelding met behulp van het ARCHOS Diamond Gamma standby-menu

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op ARCHOS Diamond Gamma. De techniek is het slaapmenu te gebruiken om de optie Schermvastlegging te gebruiken. Hoe je dit menu opent, is echt eenvoudig, je hoeft uitsluitend op de aan-uit-knop van de ARCHOS Diamond Gamma blijven te drukken. Als je dat hebt gedaan , zul je nu het slaapmenu met verschillende opties tevoorschijn zien komen, waaronder mobiel weer opstarten of de vliegtuigmodus. Als je nu de optie Screen Capture ziet, hoef je er alleen maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je ARCHOS Diamond Gamma. Wees niet ongerust , het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken door middel van applicaties.

Maak een schermafbeelding met een applicatie

Indien je een eenvoudige methode wilt om een schermafbeelding te maken met je ARCHOS Diamond Gamma, besef dat er vele applicaties bestaan die je de possibiliteit bieden de screenshot te maken. Om die reden hebben wij de applicatie Screenshot (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enlightment.screenshot&hl=nl) voor je gecheckt, waarmee je veel gemakkelijker een screenshot kan maken dan met de hiervoor besproken mogelijkheden. Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om schermafbeeldingen op je ARCHOS Diamond Gamma te maken.Je kan dan een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of je drukt gelijktijdig op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de thuisknop. Deze applicatie-optie is heel interessant indien het je niet is gelukt hoe je een screenshot kan maken. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Je hebt de keus of je liever het menu en de knoppen van je ARCHOS Diamond Gamma gebruikt, of de applicatie.

Waar vind je de schermafbeeldingen op ARCHOS Diamond Gamma

Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze ook op kunnen sporen op ARCHOS Diamond Gamma. Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die delen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze zich bevindt. In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die bereikbaar is via de camerarol van de ARCHOS Diamond Gamma. En daar moet je inderdaad een map kunnen tegenkomen die alle opnames bevat. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt gebruikt.

En nu, weet je alles!